Kategorie
 
 
 
Limited Special
Sleva 10 % na vše s kódem BALABIM10
Akce končí za:
 
 
 
 
 
Neděle, 03 června 2018
Tipy na dárky, které využijete opravdu všude

Vyznačený den v kalendáři se už blíží a vy stále nevíte jak najít ideální dárek? V suprovedarky.cz jsme se zamysleli a připravili jsme pro vás seznam, který vás inspiruje.

Skvělé tipy na dárky, které mají využití v každé místnosti vašeho domu nebo bytu. Ať už hledáte dárek pro manželku, dárek pro muže nebo rodiče či kamarádku, díky těmto kouskům darujete originální dárek, který zaručeně potěší.

 

 

Elektrický obedárKuchyň

Říká se jí i srdce domu. Tam se to všechno vaří a peče. A raní kafe chutná mnohem lépe z magického hrnku. Skvělým tipem na dárek pro zamilované je magický hrnek s nápisem Miluji tě, který ideálně nastartuje každý den. Dárek pro muže, kterým zaručeně nic nezkazíte je chytrý elektrický otvírák na víno a svého manžela jistě potěšíte, pokud mu chutný oběd na pondělí zabalíte do elektrického obědníku. Pro věčné cestovatele dokonce existuje verze elektrického obědníku do auta!

 

Deka s rukávmi DeluxeObývák

Romantická večeře? Po oslavě ve dvojici nebo v rodinném kruhu se jistě přesunete do obývacího pokoje. Ideální chvíle, kdy můžete předat dárek, protože právě teď přijde oslavenci vhod. Ve dvojici vyčaruje skvělou atmosféru dárkové víno pro lásku a pokud jste právě na párty, kterou uspořádala nezadaná kamarádka, zabodujete se sklenicí na šampaňské s nápisem SEXY and SINGLE. Nezapomněli jsme ani na rodiče. Pokud hledáte něco skvostné, vhodný dárek pro mámu je perla přání v perlorodce, kterou si ráda vystaví ve vitríně v obýváku. Nejlepší dárek pro otce, kterým se bude pyšnit při každé návštěvě, zůstává jednoznačně chladící pivní výčep. Dokonce se najdou i tipy na dárky pro oba rodiče. Darujte jim kousek pohodlí a tepla s dekou s rukávy deluxe. Protože si to zaslouží.

 

LožnicePlyšové kovové putá

Nekonečná studnice inspirace a tipů na dárky začíná a končí v ložnici. Erotické dárky jako plyšové kovové pouta pro dámy nebo svetr na penis pro pány patří k nejvíce vyhledávaným dárkem vůbec. Povznesenou náladu na ložní hrátky navodí alkoholová ruleta nebo oblíbený romantický dárek - projektor noční oblohy. Ovšem pozor - nepodceňte přípravu! Každá žena ocení, pokud její čas ušetří šikovné pomůcky, které z ní vykouzlí svůdnou královnu. Magické natáčky si oblíbíte v momentě - stačí 15 minut a smyslný účes je na světě. A co tak kousek recese a humoru v podobě kultovního plaveckého úboru? Darujte své polovičce legendární Borat plavky a pak se už jen nechte unášet uvolněnou atmosferou...

Nenašli jste originální dárek, který by byl tou správnou trefou do černého? Tipy na dárky od našich zákazníků vám poskytnou další ověřenou inspiraci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze