Kategorie
 
 
 
Limited Special
Sleva 10 % na vše s kódem BALABIM10
Akce končí za:
 
 
 
 
 
Čtvrtek, 19 srpna 2021

Zdroj: https://pixabay.com/photos/gift-box-gifts-packaging-box-2458012/

I muži rádi nosí pohodlné a hezké věci, spodní prádlo nevyjímaje. Zatímco ještě nedávno koupi oblečení většina pánů odbývala skoro mávnutím ruky, dneska si na tom dávají záležet. Co takhle svého partnera potěšit stylovým dárkem v podobě trenek nebo boxerek?

Pánské spodní prádlo musí být funkční i hezké

Donedávna se kladl důraz jen na pohodlí, dneska už pány zajímá i vzhled spodního prádla. Vytahané trenky nebo slipy jsou pasé, přední příčky na žebříčku oblíbenosti obsadily boxerky a moderní trenýrky.

Jak vybrat spodní prádlo pro pány?

Vybrat mužům dárek není vůbec snadné, málokdy se totiž podělí o svá přání. Když si nevíte rady, je fajn si odpovědět na to, jak tráví volný čas, jaké má koníčky a o čem často mluví. Když vás ani poté nic nenapadne, je na řadě spodní prádlo. Jak vybrat trenky a boxerky?

Zdroj: Trenyrkarna.cz

Krok první: Jaký střih preferuje?

I pánové dnes už mají na výběr. Nemusí nosit jen slipy nebo volné trenýrky, jak bylo zvykem dřív. Elegantní spodní prádlo se vyrábí hned v několika variantách.

  • Slipy jsou stále oblíbené, a to i přesto, že ženám se na mužích zrovna nelíbí.
  • Trenýrky jsou klasika, na kterou pánové nedají dopustit. Nikde nedřou, jsou pohodlné a mužská chlouba si užívá svobody.
  • Kdo neholduje trenýrkám, ale slipy také nechce, může zvolit boxerky, které získávají stále víc příznivců. Na těle jsou upnuté, muži je milují pro pohodlnost a funkčnost. Víte, že dámy zase ocení, jak v nich pánské pozadí vypadá sexy?
  • Cestu do pánského prádelníku si našla i tanga, ne všichni pánové po nich ale touží.
  • Zvláštním kouskem spodního prádla jsou podvlíkačky s dlouhými nohavicemi, které pánové ocení hlavně během chladných zimních měsíců.

Zdroj: Trenyrkarna.cz

Nemůžete se rozhodnout? Pak vězte, že trenýrky vypadají skvěle na každé postavě, boxerky vyniknou hlavně na sportem vyrýsovaném těle. Slipy se zase hodí pro pány s objemnějšími stehny.

Tip: Věděli jste, že pánské spodní prádlo je obyčejně levnější než dámské spodní prádlo? Pokud srovnáme kalhotky a trenky od jedné a té samé značky, obvykle jsou dražší kalhotky. Je to způsobeno mimojiné tím, že si ženy na spodním prádle více potrpí. Podobné cenová nerovnost je i v případě porovnání dámského a pánského stříhání vlasů. Pánské spodní prádlo přitom můžete koupit ještě levněji.

Krok druhý: Dobře vyberte velikost spodního prádla pro muže

Ať už vaše volba padla na boxerky, trenky, nebo slipy, vždycky je důležité správně vybrat velikost. Spodní prádlo nesmí nikde škrtit, na druhou stranu nesmí ani volně plandat. Pod oblečením by vznikaly nepěkné hrbolky, které by sváděli k neustálým úpravám. Spodní prádlo prostě musí bezvadně sednout a zároveň poskytnout potřebnou podporu a svobodu.

Zdroj: Trenyrkarna.cz

Krok třetí: Popřemýšlejte nad materiálem

Když máte jasnou představu o střihu a velikosti, přichází na řadu materiál. Spodní prádlo je v přímém kontaktu s pokožkou, nemělo by ji nijak dráždit.

Materiál by měl být pružný a vzdušný, měl by odvádět od těla pot a regulovat teplotu. Mezi oblíbené a osvědčené materiály patří bavlna, která nikdy nezklame a antibakteriální bambus. Na sport jsou zase vhodné funkční materiály.

Náš tip na závěr: Chcete svého milého obzvlášť překvapit? Pořiďte mu legrační veselé trenky nebo ručně pletené trenýrky, které jsou opravdu originální. Další možností jsou ponožky, kterých pánové většinou nemají nikdy dost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze